Jak nedostat infarktMonopoly 2Párty AliasCold War: CIA vs KGBČesko - otázky a odpovědiDobbleCluedoAxisČeský film - otázky a odpovědiFrancouzská hra láskyJungle SpeedWarCraft
[top]

Naše prodejna

Adresa Jaromírova 3, Praha 2
Otevírací doba Po - Pá: 9:30 - 18:00
So: 9:30 - 16:00

Telefon +420 601 354 333
Email info@stolni-hry.cz
Mapa

Podmínky půjčovny společenských her

Vítáme Vás v naší půjčovně her, pomocí které se můžete přenést do časů dávno minulých, zasmát se s přáteli vlastním nevědomostem nebo prožívat adrenalinové chvilky při předhánění protihráčů ve stolní či karetní hře.

Již Vás nudí hrát neustále jen pár her, které máte doma? Nebo si chcete pořídit nějakou novou, ale nevíte, zda se Vám bude líbit? Pak je tu právě pro Vás naše půjčovna společenských her. 

Díky své poloze téměř v centru Prahy je velmi dobře dostupná a je možné si u nás půjčit hry pro nejmenší děti, odrostlejší a také pro dospělé. Vybírat můžete ze širokého sortimentu společenských her od odpočinkových, strategických a dobrodružných až po vědomostní hry. 
Naši půjčovnu deskových a karetních her se snažíme neustále doplňovat největšími hity a trháky, aby jste si mohli půjčit vždy to, co je právě v kurzu a o čem se mluví v kruhu hráčů. 
Hry půjčujeme po celý rok. Před samotným půjčením si můžete hru prohlédnout u nás v prodejně, nebo si ji rezervovat telefonicky či prostřednictvím emailu. Vzhledem k velkému zájmu o některé druhy her však nezaručujeme, že budou vždy k dispozici na Vámi požadovaný termín. Proto také doporučujeme informovat se v naší prodejně, než si přijdete hru prohlédnout, popřípadě přímo půjčit. 


Půjčovat hry si u nás můžete dvěma způsoby:

1) Bez předplaceného členství:

Hry je možné zapůjčit na den, týden nebo tři týdny. Výše půjčovného je uvedena u jednotlivých produktů. Zároveň s půjčovným se platí předem vratná záloha.

Vratná záloha bez členství

Vratná záloha za půjčení jedné hry je ve výši prodejní ceny hry uvedené na našich stránkách. Platí se navíc k ceně půjčovného. Od této částky se při vracení a překontrolování stavu hry odečtou případné náhrady škod za poškození nebo ztrátu jednotlivých součástí hry. V případě, že bude ztracena část hry, která povede k nehratelnosti bude účtována plná cena snížená o půjčovné. Hru si potom může vypůjčitel ponechat. Pokud bude vše v pořádku, bude také ihned vrácena záloha v plné výši.

Pozdní vrácení

Za pozdní vrácení hry bude účtována částka odpovídající počtu vypůjčených dnů navíc a to za každý následující den 50 Kč k původní ceně půjčovného.

Možnost odkoupení her

Pokud se Vám Vámi vypůjčená hra zalíbila a chtěli byste si ji odkoupit, nabízím Vám možnost odečtu půjčovného od prodejní ceny.


2) S předplaceným členstvím:

Po zaplacení předplatného na Vámi vybrané období od nás obdržíte členský průkaz a můžete si půjčovat hry v libovolném množství maximálně však jednu týdně. Výpůjční doba u stálých členů je jeden týden. Maximální možná doba výpůjčky jednoho titulu v jednom kalendářním měsíci je 1 týden. Při výpůjčce stejného titulu v jednom kalendářním měsíci na delší dobu než týden se účtuje za každý kalendářní den 10 Kč.

Vratná záloha stálých členů

Vratná záloha za půjčení jedné hry je ve výši prodejní ceny hry uvedené na našich stránkách. Platí se navíc k ceně půjčovného. Od této částky se při vracení a překontrolování stavu hry odečtou případné náhrady škod za poškození nebo ztrátu jednotlivých součástí hry. V případě, že bude ztracena část hry, která povede k nehratelnosti bude účtována plná cena. Hru si potom může vypůjčitel ponechat. Pokud je vše v pořádku, ihned je vrácena záloha v plné výši.


Druhy předplatného:

- 1200 Kč na 6 měsíců
- 2000 Kč na 12 měsíců



Kde nás najdete? 

Na hry se můžete přijít podívat nebo si je převzít  v naší prodejně a půjčovně na adrese:

Jaromírova 3, Praha 2, 120 00

Po - Pá: 11:00 - 19:00
Sobota:  14:00 - 18:00


Ochrana osobních dat:

Firma Rablox, s.r.o., jako provozovatel serveru www.stolni-hry.cz, se zavazuje k níže uvedenému. Respektujeme Vaše soukromí. Abychom vám mohli nabídnout služby, potřebujeme znát některá vaše osobní data. Údaje, které zadáváte při objednání chráníme před zneužitím.

Provozovatel:

Rablox, s.r.o.
Dušní 11
110 00, Praha 1

IČ: 06283284