Jungle SpeedWarCraftPárty AliasJak nedostat infarktČesko - otázky a odpovědiCold War: CIA vs KGBAxisDobbleMonopoly 2CluedoFrancouzská hra láskyByl jednou jeden život
[top]

Naše prodejna

Adresa Jaromírova 3, Praha 2
Otevírací doba Po - Pá: 9:30 - 18:00
So: 9:30 - 16:00

Telefon +420 601 354 333
Email info@stolni-hry.cz
Mapa

Půjčovna společenských her

Již Vás nudí hrát neustále jen pár her, které máte doma? Nebo si chcete pořídit nějakou novou, ale nevíte, zda se Vám bude líbit? Pak je tu právě pro Vás naše půjčovna společenských her.

Díky své poloze téměř v centru Prahy je velmi dobře dostupná a je možné si u nás půjčit hry pro nejmenší děti, odrostlejší a také pro dospělé.

Vybírat můžete ze širokého sortimentu společenských her od odpočinkových, strategických a dobrodružných až po vědomostní hry.
Naši půjčovnu deskových a karetních her se snažíme neustále doplňovat největšími hity a trháky, aby jste si mohli půjčit vždy to, co je právě v kurzu a o čem se mluví v kruhu hráčů.

V nabídce máme i luxusní hry jako je například hra Osadníci z Katanu, 7 divů světa, Civilizace nebo Poker, ale také velmi známé hry jako různé druhy hry Activity, velmi oblíbenou hru Dixit, Cluedo, Dobble, Česko a další.

Neděli v rodinném kruhu můžete oživit zábavnou či strategickou hrou. U nás máte rozhodně z čeho vybírat.
Na dětskou oslavu narozenin už nemusíte shánět klauna, ale můžete půjčit dětem několik her a máte alespoň na chvíli pokoj od dětského dovádění.
Pakliže jedete na chalupu lyžovat nebo grilovat, není lepší zábava, než si s přáteli trochu popít a zahrát si u toho nějakou párty hru, kterou u nás také seženete.

A pokud byste hledali nějakou hru pro sebe a svou partnerku pro zpříjemnění večera, pak si u nás jistě také vyberete.

Pro více informací ohledně podmínek a ceníku her nás kontaktujte prostřednictvím emailu (remove XX) info XX @stolni-hry XX .cz.