AxisČeský film - otázky a odpovědiČesko - otázky a odpovědiScrabble OriginalActivityJak nedostat infarktCluedoFrancouzská hra láskyWarCraftMonopoly 2Jungle SpeedCold War: CIA vs KGB
[top]

Společenské hry

Společenské hry jsou klasickým prvkem zábavy, který by neměl chybět v žádné domácnosti. Ať už máte rádi příjemné večery s rodinou, nebo raději pořádáte párty s přáteli, desková hra je vždy jistotou kvalitně stráveného času plného zdravého soutěžení, smíchu i vzrušení. Moderní deskové hry vás přesvědčí, že každá partie může být skvělým a neotřelým zážitkem. Propracovanost moderních společenských her vás dostane svojí nápaditostí a vy se budete ke hře vždy rádi vracet.

Přesvědčte se o tom sami a vyberte si společenskou deskovou hru přímo pro vás z naší široké nabídky, která zahrnuje ověřené a známé tituly i žhavé novinky na trhu. Samozřejmostí jsou příjemné ceny, které nezatíží váš rozpočet a rychlá doba dodaní až k vašim dveřím. Objednejte si svojí hru ještě dnes skrze náš e-shop nebo nás navštivte v naší prodejně, kde se na vás těšíme.

Náš Facebook

Hodnocení zákazníků

Ivanahvězdahvězdahvězdahvězdahvězda

Objednávka zboží je jednoduchá, dodání rychlé, dávám palec nahoru.

Miroslavhvězdahvězdahvězdahvězdahvězda

V obchodě byl toto můj první nákup a byl jsem až šokován snahou vyjít zákazníkovi vstříc. Původně objednané zboží sice nebylo dočasně skladem, z obchodu jsem ale okamžitě obdržel omluvný telefonát a byly mi nabídnuty a zaslány alternativy, ze kterých jsem si vybral a nakonec slavil opravdu velký úspěch. Dodání bylo rychlé. Moc díky a těším se na další nákup.

Další reference »